Babad Lombok (1950)
Berisi teks Babad Lombok. Awal teks; Bismillahi r-Rahmani r-Rahim. Pasang tabe sanghjang Tunggal/moga agung rinaksa dening widi/tjipta kaula hyang Agung/hanurun surat/ ... Akhir teks: kasmarante suka rukuh tungtungna ki Jusup ika/kinija/tangkala ketetul sari/tijang nyurat padam sija/saking guku maken