Suluk waleh (1890)
Naskah ini berisi suluk yang dinamakan suluk waleh oleh penyusunnya. Awal teks: Kang pinocung nenggih wasiyating g uru,... Akhir teks: Sasitahun mongsa sengkalanipun myang windune pisan mungsiji kang sun waleri, aja sera wenehi wukulah poma,