Primbon warna - warni
Berisi perhitungan tentang baik buruk. Awal teks: Ana kidung rumeksa ing wengi, teguh ayu luput ing laro luput jabal ikabah, jen setan datan purun, pan akewan jaman weni,... Akhir teks: Akab kaliwon matu gunung,