Kawruh padhalangan
Naskah ini terdiri atas tiga bagian semuanya menjabarkan tentang seni pertunjukan wayang Jawa. Awal teks : Ringgit purwa sarta ringgit gedog, punika ingkang dipun damel,... Akhir teks: Menggah ... gancaring cariyos topeng sapiturutipun, punika ... padhalangan,