Babad Balambangan Purwasastran
Berisi teks Babad Balambangan, yaitu pupuh 16-32. Awal teks: Yata wau Sri Bupati, adandan sabalanira Logender binakta kabeh kulambine, sutra jenar,...Akhir teks: Wus kinanti wau suketaris maring sira uprup Surakarta, duk medal saking kedhaton Guperman amuwus.