Amalan-amalan sunnah pembuka pintu rezeki barokah (Hikam Pustaka, 2021)
Rezeki dari Allah Ta'ala kepada hamba-Nya tidak hanya dalam bentuk harta benda. Sementara rezeki yang barokah akan menambah kebaikan pada orang tersebut. Dalam buku ini disajikan informasi mengenai amalan sunnah apa yang dapat diamalkan untuk mendatangkan rezeki yang barokah. Amalan tersebut di antaranya memelihara ketakwaan, berprasangka baik, mensyukuri nikmat, mendermakan harta, dan menjaga wudhu.