Prastawa alam lan padinan (Goresan Pena, 2020)
Ini adalah sebuah kumpulan puisi yang berbahasa jawa tentang indahnya alam luas salah satu puisi ini ialah " Yen nyawang alam iki Rasane kaya kebukak pikiranku Ati kang susah Bisa dadi bungah Pikiran kang sumpek Bisa dadi lego Gegodhongan katon ijo royo-royo Tetanduran katon urip subur Pratanda kahanan alam kang makmur Kabeh mau kudu dibarengi Kanthi rasa syukur Kanthi tumindak kang luhur