Keajaiban air wudu (Elex Media Komputindo, PT, 2020)
Abdul Qoshim adalah orang yang taat beribadah kepada Allah. Suatu ketika, ia mengalami sakit mata yang parah dan ia segera memanggil tabib. Ia pun tak henti memanjatkan doa dan beribadah kepada Allah untuk kesembuhannya.