Cathetan saka padesan: autobiografi (Paramarta Trenggalek, 2019)
Cathetan iki kanggoku kaya dene obahe angin sing kala-kala anteng Ian kala-kala bisa mentelungake pang uga wit-witan ing atiku. Amaga apa? Arane Iaku Ian lakon, pindhane wengi kala ya tanpa lintang lan rembulan, malah sanajan awan uga ngenyangi peteng dhedhet tanpa sunare surya. Kahanan sing kaya ngono mau dakalami sasuwene aku ethoh ing pawiyatan. Cathetan-chatetan sing daktulis iki, ora ateges aku wis mongkog ing dina iki, nanging aku mawas ing dina sesuk aku bisa apa Ian arep nyapa.