Batasan aurat perempuan : perspektif Mazhab Hanafi, Syafi?i dan Hanbali (Ar-Raniry Press, 2018)
Mazhab mazhab yang tersebar luas sejak abad kedua sampai sekarang adalah mazhab Hanafi, Maliki, Syafi'i dan juga hambali. Semua mazhab ini memiliki penganut besar dalam negara-negara tertentu ataupun daerah-daerah tertentu. Buku ini berupaya mengkaji dan mengetengahkan pendapat-pendapat keempat mazhab lalu meneliti nash nash Al Quran dan hadits yang menyangkut dengan masalah aurat perempuan.