Mahkota muslim : hiasan mulia seorang hamba (2019)
Akhlak menempati posisi istimewa dalam Islam. Agama seseorang tidak dikatakan apabila ia hanya mengatakan aku beriman dan ber Islam padahal akhlaknya jauh dari nilai-nilai al Quran dan sunnah Rasullah SAW