3 anak badung (Indiva, 2013)
Mengisahkan tentang tiga kakak beradik yang telah ditinggalkan oleh ibu kandung mereka. Tiga kakak beradik itu bernama Mola, Rama dan Reh. Ibu mereka terpaksa melepas ketiganya karena merasa sudah tidak kuat untuk menghidupi anak-anaknya. Bagaimanakah kisah perjalanan tiga kakak beradik itu? Apakah mereka akan melupakan ibu kandungnya atau malah mencari keberadaan ibu mereka?