Kerabat hijrah (CV Raditeens, 2018)
Aku semacam balita yang mulai merangkak buat membenahi diri dari awal. Banyak pengetahuan serta pengalaman yang kami miliki di jalinan ini. Di sini kami betul- betul disadarkan akan hidup yang kami sia- siakan selama ini. Allah senantiasa mempunyai metode terbaik buat menyadarkan hamba- Nya yang lagi tersesat. Bersama mereka yang telah kuanggap sebagai saudara, kami mulai menata hidup jadi manusia yang lebih baik dari lebih dahulu terlebih lagi juga mengikuti Sunnah Rasul serta tuntunan Allah. Melangkah buat berhijrah serta meninggalkan lembah gelap.