Mbah moen : kiai kharismatik penuh inspirasi (2019)
Mbah Moen adalah seseorang yang sangat dihormati. Ia menjadi salah satu ulama rujukan di bidang fikih. Ia juga menjadi rujukan dan referensi ketika terjadi masalah besar atau isu yang sedang menjadi bahasan banyak orang. Buku ini merupakan gambaran kehidupan Mbah Moen yang bersahaja dan penuh pencerahan. Nasihat-nasihatnya selalu menyejukkan dan mendinginkan suasana.