Kehilangan-kehilangan yang baik (Cantrik Pustaka, 2019)
Buku ini merupakan kumpulan puisi karya Susyillona. Di dalamnya terdapat puluhan puisi yang sebagian besar bertemakan tentang cinta. Seperti pada puisi berjudul Pada Suatu Kelak menggambarkan pasangan kekasih yang bercakap-cakap sambil berpegangan tangan dengan diiringi pelukan dan kecupan. Terdapat juga puisi berjudul Cemburu yang mengungkapkan kemudahan orang lain untuk melupakan seseorang.