Merayakan misteri (2019)
Bgi umat beriman Kristiani Allah tidak hanya berkenan menciptakana manusia. Lebih daripada itu, Allah berkehendak menyempurnakan ciptaan-Nya. Setelah berulang kali dan dalam pelbagai peristiwa, Allah menyelamatkan manusia yang percaya, yang menyatakan diri-Nya dalam diri Yesus, snag Mesias, yang kita gelari Putra "Tunggal" yang terkasih.