Sistem kendali elektromagnetik (Skripta Media Creative, 2015)
Buku ini membahas tentang sistem kendali elektromagnetik, yang menguraikan tentang konsep dasar pengendali elektromagnetik, menguraikan tentang macam-macam saklar elektromagnetik, menguraikan tentang aplikasi pengendali elektromagnetik.