Lelaki, hujan dan sepotong kisah sehimpun puisi (2019)
Buku ini merupakan puisi sederhana yang disajikan tentang percintaan, persahaabataan, kemanusiaan, sindiran politik, keluarga dan sosial tersaji dalam buku ini. Bahasa yang mudah dicerna diharapkan pembaca paham dengan apa yang disampaikan dalam buju ini.