Kembang semboja ing sentong tengah: kumpulan crita cekak (Indocamp, 2019)
Surub katon angslup. Hawa adhem kang nrobos wuwungan senthong tengah krasa atis. Nanging Pak Nata ora uwal saka cedhake senthong kuwii, kaya ana sing bakal dilakoni ing wengi kang bakal teka. Tangane grayah-grayah ing kanthong klambine nggoleki korek jress kanggo nguripi senthir ing meja senthong tengah kuwi. Pandelenge mblalak nalika nyawang sawijining kembang semboja gumlethak ing cedhake senthir.