Selamanya : true love lasts forever (2007)
Aristha adalah seorang gadis dengan segudang masalah hidup yang muncul kembali di kehidupan mantan kekasihnya, lantas mengacaukan rencana pernikahannya. Lelaki itu adalah Bara. mereka adalah sepasang kekasih pada masa sekolah dulu. Bara yang menyeret Aristha ke gaya hidup yang gelap. Namun, Bara juga yang menjanjikan cinta selamanya kepada Aristha. Bara adalah segalanya bagi Aristha. Namun, Bara lantas lepas dari hidup yang gelap itu. Bara kini telah menjalani hidup baru, dan kehilangan hubungan dengan Aristha selama bertahun-tahun. Bara pun bertunangan dengan Nina, seorang wanita yang cantik dan seolah sempurna.