Undhaling rasa : antologi geguritan (Indocamp (Pelaporan), 2019)
Buku ini merupakan kumpulan-kumpulan puisi yang berhasa jawa, serta terdapat 53 puisi yang berbahasa jawa. Salah satu puisi yang terdapat dalam buku Undhaling Rasa Antologi Geguritan ialah "GROJOGAN JUMOG""Saka perenging rediGrojogan warih ediMancur terus tanpa kendatSapa sing tindak rana bisa kepikatTirta wening, terus mancurMili ana kalen kadya seluncurBocah cilik lan wang tuwa campurPadha keceh banyune di sawur - sawurSeger rinasa bubar kecehAdus, salin trus nyruput panase tehRasane awak pyar - pyar panyawang nggetehAna sing gelar klasa leyeh - leyehSak tengen erenge grojogan banyuAkeh tetuwuhan pakisGodhonge dawa mangklungPucuke mlungker, sajak nangisTeh kemuning oleh - oleh kang khasWayah sore bis lumaku ngeblasNapaki dalan deder rada di gasTekan ngomah enggal leren ya mas"