Belenggu cinta : kumpulan puisi (CV. Cipta Media Edukasi, 2019)
Mencoba untuk tegar, bangkit dan berusaha menjadi lebih baik, meyakini campur tangan sang pemilik cinta hakiki, yang takkan membiarkan hati ini dalam kegelisahan di belenggu oleh keadaan masa lalu. Hanya kepada-Nya memasrahkan diri, dalam sujud panjang di sepetiga malam.