Kau yang di kota (Purata Publishing, 2018)
Sepahit apa rasa kesunyian menyendiri di tengah belantara kota. Bagai dikurung sangkar emas, kerlap-kerlip pohon besi. Melainkan bualan rayu manis penyambung hidup. Nanti bila tiba saat masanya, pasti akan kembali pada pangkuan sunyi...