Wanglu krajan : segenggam puisi (Pelataran Sastra Kaliwungu, 2018)
Kami yang telah diajak bertapa bersama mereka, anak-anak yang kerap girang sebelum petang dititipkan kepada siapa-siapa. Kami yang telah diajak bertapa bersama mereka, ibu-ibu pencuci piring dibawah pohon-pohon yang gagal kekal sebelum segalanya tak tahu akan ditumpahkan kemana...