Mengejar cinta halal (2018)
Novel ini tidak hanya mengajarkan bagaimana sikap seseorang yang benar dalam mencintai orang lain tetapi mengajarkan bagaimana mendapatkan cinta yang sesungguhnya dengan jalan yang diridhai oleh Sang pemilik hati...