Titip salam untuk dia (Wahyu Qolbu, 2018)
Rindu hakikatnya ialah menahan segala yang tak tersampaikan, menguatkan percaya pada yang tak kelihatan. Dan di sana membuktikan kekuatan cinta yang berjauhan..