Lentera kehidupan (CV. Pustaka Madiaguru, 2019)
Liku-liku kehidupan dan kemiskinan bukanla halangan untuk mengejar impian, tetapi cambuk dalam meniti kehidupan. Buku ini mengisahkan seorang anak yang dilahirkan ditengah-tengah keluarga yang mengalami keguncangan rumah tangga dan ekonomi