Lelaki tua yang menyapu sambil menangis (2019)
Cerita pendek ?Lelaki Tua yang Menyapu Sambil Menangis? merumuskan tentang hegemoni laki-laki terhadap laki-laki lain. Walaupun lelaki tua itu ?kalah? dengan menyiapkan kuburan ketiganya baginya, hegemoni lelaki tetap mengemuka. Dikisahkan lelaki tua itu mempunyai istri dan anak perempuan. Si istri menyeleweng dengan lelaki lain dan anak perempuannya hilang dibelantara kota (dengan berbagai kemungkinan baik dan buruk). Lalu lelaki tua itu membuat dua kuburan. Walaupun kedua perempuan yang dicintainya itu masih hidup, bagi dia sudah mati dan dia menguburkannya di dalam pikirannya. Kepada tetangganya, lelaki tua itu meminta dikuburkan. Kuburan ketiga baginya sudah disiapkan di sebelah dua kuburan perempuan yang dicintainya.