Perjalanan rasa (PPMPI Publisher, 2019)
Pada sebuah tempat bernama persinggahan kita bertemu, membingkai kisah dalam balutan hari penuh warna. Entah berminggu-minggu atau bertahun-tahun lamanya. Yang pasti suatu masa yang pernah kita yakini tak ada, kita akan tiba pada sebuah titik bernama hati. Pemberhentian. Kau percaya pada kebetulan? Aku tidak. Sebab nyatanya ia merupakan bagian dari takdir itu sendiri. Dimana rasa menjadi titik pertemuan. Seperti Asya dan Arman. Cakara dan Linea atau mungkin kamu dan perjalanan rasa.