Melati : serat kagem ibu (Bestari, 2018)
Sesampunipun ibu seda, gesangipun Melati mboten gampil. Melati kedah nyambut damel kagem kabetahan piyambakipun amargi ibu mboten kundur malih. Menawi kangen kaliyan Ibu, piyambakipun tansah nulis serat kagem ibu. Piyambakipun tansah kelingan ibu engkah tansa tresno dhumateng Melati