The polluted flower (CV. Biru Mangenta Media, 2019)
Ketika semua rasa. Semua tragedi yang kau alami dalam hidup berpusat pada satu nama. Ia adalah 'Mawar Hitam' dalam sosok yang sulit untuk sekedar disentuh. la lebih dari berduri. Lebih dari sekedar memberi rasa sakit. Ya, lebih dari itu. ketika alasan kematian, penyebab kesedihan, awal mula keinginan untuk berkhianat, dan permohonan maaf atas penyimpangan rasa yang kau alami disebabkan oleh satu nama.Mana yang akan kau pilih? Memetik mawar hitam itu dari tangkainya agar layu dan mati?AlauMemeliharanya dengan cinta yang menyakitkan?