99 Asma'ul husna for kids (Cemerlang Publishing, 2017)
Memberikan pendidikan tauhid atau pengenalan agama Allah kepada anak sejak usia dini adalah kewajiban kita sebagai orangtua. Di antara pendidikan tauhid yang paling pokok adalah memperkenalkan nama-nama Allah beserta sifat-sifat-Nya. Dengan diperkenalkan, dan ditanamkannya nama dan sifat-sifat Allah sejak kecil, maka diharapkan ingatan dan keyakinan anak kepada Allah akan jauh lebih mudah dan lebih kuat, juga tidak mudah tergoyahkan. Selain itu akhlak anak pun akan menjadi semakin baik dengan mengenal nama dan sifat Allah.