Sekali lagi si paling badung (PT Gramedia Pustaka Utama, 2017)
Elizabeth adalah anak perempuan yang bersekolah di Sekolah Whyteleafe yang dijuluki anak paling badung. Ia datang kembali ke sekolah dengan tekad untuk menjadi anak terbaik. Sayang sebelum tekadnya ini terlaksana ia sudah bertemu Robert, anak jagoan yang selain keji juga sangat licik.