Pengikat kasih : kumpulan puisi (Mata Aksara, 2018)
Pengikat kasih menyimpulkan kasih sayang kepada teman-teman sastera yang banyak menolong saya untuk belajar dan menulis demi tatapan dan rakaman siraturrahim antara mereka juga kelangsungan persuratan maelayu di tanah air supaya bahasa melayu akan terus dipelajari oleh sesiapa sahaja di masa akan datang