Celia dan gelas-gelas di kepalanya (Diva Press, 2016)
Celia tak pernah mengerti, mengapa Puffin tak bisa berhati-hati. Ia menyenggol perabotan ke mana pun ia pergi; gelas beradu menyentuh lantai.. Prang! Seingat Celia, dulu Puffin tak pernah bertingkah nakal. Ia manis dan begitu lembut. Cerita-cerita pendek di kumpulan ini telah berusaha dengan baik menarik lepas persoalan kecil dari satu dunia besar kemudian menjadikannya jalan masuk bagi para pembaca untuk kembali ke dunia dari mana cerita itu berasal.