Melepaskan (2018)
Buku ini memaparkan apa itu hijrah, semua hal tentang hijrah, dan kiat istiqomah dalam berhijrah. Buku ini juga dilengkapi dengan kisah nyata dari orang-orang yang berhijrah di jalan Allah, melepaskan kenikmatan dunia yang fana demi mempersiapkan kehidupan akhirat yang mulia dan kekal.