Hidupkan hatimu - Sumbodo (2017)
Apa yang lebih panas daripada api ? ...hati, Apa yang lebih bengis daripada pemimpin yang zalim?...hati, Apa yang lebih hitam daripada malam?...hati, Apa yang lebih cepat berubah arah daripada angin?...hati, Apa yang lebih keras daripada batu?...hati, Jangan relakan hati ini terkeruhkan limbah kedengkian, kenistaan, kemunafikan, kejahatan abadi dan penyakit hati lainnya (penyakit syahwat dan penyakit subhat). Oleh karena itu lawanlah segala kemauan diri yang bertentang dengan ajaran agama Islam (mujahadah), bersihkanlah dan hidupkan kembali hati tersebut. Buku ini menuntun anda menghidupkan kembali hati anda agar lebih bermakna di dunia ini dan bahagia di akhirat.