La taghdob (jangan marah) : balas sakit hatimu dengan manis (Mueeza, 2016)
Buku "Jangan Marah: Balas Sakit Hatimu Dengan Manis" adalah sebuah buku motivasi Islami yang mengajak kepada para pembaca untuk tidak terlalu lama larut dalam emosi dan kemarahan yang tidak ada ujungnya. Dalam buku ini juga dibahas mengenai pentingnya mengendalikan amarah dan memaafkan orang lain.