Tuhan, maafkan aku melupakan-mu (Salam Books, 2018)
Wahai anak Adam! Apabila engkau ingat kepada-Ku dalam keadaan sunyi sepi, Aku akan ingat pula kepadamu dalam keadaan sunyi sepi. Dan apabila engkau ingat kepada-Ku di tengah khalayak ramai, Aku akan ingat pula kepadamu di tengah khalayak ramai yang lebih baik dari tempat engkau ingat kepada-Ku.