Common German phrases : in everyday contexts (2017)
Melalui kamus ini, anda diharapkan akan lebih memahami maksud perkataan para penutur asli ketika anda mendengarkan pembicaraan mengenai suatu topik. Anda juga diharapkan akan menggunakan ungkapan-ungkapan yang terdapat di dalam kamus ini sehingga Bahasa Jerman anda tidak lagi terdengar kaku di telinga para penutur asli berbahasa Jerman