Ketika hitam dikatakan putih dan sajak tetap bersuara : sajak-sajak Malaysia - Indonesia (Yayasan Pustaka Obor Indonesia, 2017)
Antologi ini bukan sahaja mempersembahkan sajak-sajak kontemporari antara dua buah negara tetapi juga memberikan sejumlah julat rasa dan pemikiran untuk kita memahami kompleksiti kehidupan yang luas tafsirannya. Seramai 18 orang penulis yang lahir di dua buah negara- Malaysia dan Indonesia, berpadu dalam sebuah buku melahirkan sajak-sajak yang melintas wilayah dan juga melintas ruang dan generasi