Jangan khawatir, Allah bersamamu! : sebab Allah pasti menolongmu (2017)
Buku ini menguraikan bentuk kepasrahan diri seorang hamba kepada Allah atas problematikanya. Pembaca diajak menyelami bagaimana hidup menjadi bermakna dengan campur tangan Allah dalam kehidupan sehari-hari.