Tuhan maha asyik (Penerbit Imania, 2016)
Tuhan sangat asyik ketika DIA tidak kita kurung paksa dalam penamaan-penamaan dan pemaknaan-pemaknaan. DIA tidak terdefinisikan, tidak termaknakan. DIA ada sebelum definisi dan makna ada. Tuhan itu anti mainstream. Tuha itu maha asyik ketika kita mentadabburi-Nya, buka melogikakan-Nya