1 3 2 4 . sa - ri - a - rum rakitan-pelog sareng rakitan-salendro : sekar-aosan - Machjar Angga Kusumadinata, Raden (Noordhoff-Kolff, 1950)
Anggoeun di kelas VI di Sakola-Ra'jat miwah di S. G. A. di S. G. B. sareng di Sakola-sakola Landjutan nu Sanesna