Mengembara ke alam Barzakh (Anak Soleh, 2006)
Isi : renungan ingatlah mati di dalam segala keadaan agar kita tidak lalai, jiwa senantiasa takut dan gentar dengan Tuhan. Kitapun takut hendak berbuat dosa. Kematian itu satu keyakinan dan pengalaman sepatutnya dari detik ke detik kita tunggu kematian serta bersedia membuat persiapan.