Bundel van gehouden voorlezingen (1826)
Lima teks ceramah yang pernah diadakan oleh Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen: 1. "Lierzang" oleh: D.H.ten Kate van Loo (April 1824); 2. "De overwinning van Palembang" oleh D.H.ten Kate van Loo (Juli 1821); 3. "Hulde aan den overwinning van Palembang, Zijne Excellentie den Heere Generaal H.M. de Kock " oleh: D.H.ten Kate van Loo (September 1821) 4. Judul dan Pengarang tidak ada. 5. "Verhandeling over den zoogenoemden Geest der Eeuw, vervaardigd en uitgesproken in het Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen door Mr.G.S.Sieburgh, Lid en Bibliothecaris van het gemeld Genootschap op den zeventienden Augustus 1826" .