Serat Kramat
Naskah ini menceriterakan tentang 15 (lima belas) tempat angker (kramat) di daerah Tuban dan Bajanegara Jawa Timur, diantaranya: Cariyosipun Guru Abar ing Tuban, sumur Serumbung, Pasareyanipun Kanjeng Sunan Bonang ing negari Tuban.