Terpelihara sempurna : menikmati berkat keselamatan roh, jiwa dan tubuh - Hutasoit, Ruyandi, 1950- (Bethlehem, 2003)
Berkuasa memberikan paradigma baru, arah hidup pasti, serta mengubah hidup anda secara radikal. Sekarang anda tidak usah ragu-ragu lagi mengikuti rancangan Allah yang pasti memulihkan dan mengangkat keadaan anda ke puncak kelimpahan hidup yang terpelihara sempurna sebagaimana yang dijanjikan Allah